ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــمرصـادمهر

پایگاه مقاومت بسیج شهیدمطهری شهرستان هندیجانـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــمرصـادمهر

پایگاه مقاومت بسیج شهیدمطهری شهرستان هندیجانـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

سپاه حضرت ولیعصر(عج)
ناحیه مقاومت بسیج سپاه هندیجان
حوزه مقاومت بسیج شهید بهرام مزارعی
پایگاه مقاومت بسیج شهیدمطهری

تبلیغات
Blog.ir بلاگ، رسانه متخصصین و اهل قلم، استفاده آسان از امکانات وبلاگ نویسی حرفه‌ای، در محیطی نوین، امن و پایدار bayanbox.ir صندوق بیان - تجربه‌ای متفاوت در نشر و نگهداری فایل‌ها، ۳ گیگا بایت فضای پیشرفته رایگان Bayan.ir - بیان، پیشرو در فناوری‌های فضای مجازی ایران
نویسندگان

زندگی از روی برنامه

پنجشنبه, ۲۸ شهریور ۱۳۹۲، ۱۰:۱۶ ب.ظ

اداره تنها جایی نیست که احتیاج به برنامه ریزی دارد، من کسی را می شناسم که وقتی از او می خواهی برای کاری برنامه ریزی کند، احساس خفگی به او دست می دهد و می گوید بشر احساس محدودیت می کند، اما واقعیت این است که برنامه ریزی به شما آزادی می دهد. آزادی از فعالیت های بیهوده به این ترتیب شما دقیقاً کاری را انجام می دهید که به آن علاقه دارید. راستش را بخواهید اگر می خواهید ژست مردانه بگیرید و بادی به غبغب که شما مدیر خانواده هستید، باید بر این زحمت بکشید وگرنه بیش از یک عنوان چیزی نصیبتان نمی شود.

خانواده پیش از هر چیز به برنامه ریزی نیاز دارد و اگر همسر و فرزندانتان در این راه می توانند به شما کمک کنند وقت آن است که یک مدیریت خلاق و مشارکتی  درست و حسابی به پا کرده و برای خانواده برنامه ریزی کنید.

در خانواده، امکانات و منابع محدود است و نیازها و خواسته ها فراوان. مدیر خانواده باید از بودجه و سایر امکانات خانواده به بهترین شیوه و به ترتیب اولویت استفاده کنند و به نیازها و درخواست های اعضای خانواده پاسخ دهد.

درست است که شما مدیر خانواده اید، اما لزومی ندارد فقط حرف، حرف خودتان باشد ویران خودتان دیکتاتوری کوچک ترتیب دهید. مشورت، بهترین ابزار برای محبوبیت شما و کارکردن افراد خانواده با دل و جان است. مدیر خانواده در امور متعدد خانه با اعضای خانواده مشورت کند، با این کار فضای خانواده بر فضایی بالنده، روح بخش وآکنده ازتبادل نظر تبدیل می شود. از این رهگذر اعضای خانواده احساس شخصیت می کنند و خود را در اراده امور خانواده سهیم و شریک می دانند.

هر یک از فرزندان احساس مسئولیت می کنند و در قبول و اهدای تصمیمات مدیر خانواده همکاری بیشتری نشان می دهند، آنان می آموزند در مورد مسائل خانواده فعالانه فکر کنند و نظر دهند.

 

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی